Papirduk blå

Papirduk blå

Handelen starter nå. Kjøp på Europris. Duken har damaskpreg som gjør den ekstra elegant. Skriv en omtale. Papirduker av høy kvalitet i flotte farger. Det gjør at duken absorberer væske. Hvit papirduk, perfekt til langbordet. Lag et fint festbord til hagefesten, selskapet etc. Staples tilbyr. På jakt etter duke eller papirduk til festmiddagen? Vi har alt innen borddekking og bordpynt! Lys blå damaskmønstret papirduk på rull med en lengde på meter og bredde på 1cm.


Bruk denne til store. Creative Party Creative P. Legg i ønskeliste. BeskrivelseTeknisk info. Festlig papirduk som forvandler festbordet til et ekte Oktoberfest-bord.


Den beskytter bordet ditt mot flekker og blir samtidig en veldig dekorativ detalj. Praktisk papirduk med overflate av papir og underflate av plast. Gjør seg like flott i bursdag som til bryllup. Tilgjengelighet: På lager.


Vanlig pris: kr 400. Spesialpris kr 200. Plastunderlag for å beskytte bordet ditt. Dekk bordet ditt med denne papirduken for å beskytte.


Papirduk blå

Stofflignende duk, nesten med egenskaper som en virkelig stoffduk, noe som betyr at bordduken legger seg pent ned over bordkanten. Matchende servietter kan du også finne i et stort utvalg på Mystone.


Bordbrikke Dunicel 30x40cm Linnea blå. KRT, (PK). Relaterte produkter. Kakelys tall - blå. Likørglass deluxe – stk. Velg alternativ. VARDAGEN Duk, beige, 145x2cm. Vimpel Flaggirlander Blå. Rosa papirduk med stjerner. Baby boy, blå servietter 20. Papirbrikker og papirduker med en preget, blank og lett mønstrete overflate. Blå kopp i melamin med. Pynt til fest med papirduk fra Honeyoak. Hos oss finner du festpynt og festartikler til alle anledninger. Vannavisende papirduk.


Papirduk blå

Mer informasjon. Lysegrønn papirduk, med blomstret mønster. Blomstrete papirduk i uåpnet plastemballasje. Til selskap og borddekking. Noe ikke brukt og noe brukt i konfirmasjon.


Mange meter blå papirduk og plastduk. Samt mønstret tyll og diverse. Fargen til blanke ark (med eller uten fargestifter til) og hvitveis er herved fargen til praktiske og smarte duker som pynter fint opp på fest.


Denne duken er fin og.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Onet pl

Vinreol jysk

Siemens ht5hbp7