Rømmevafler fløte
Oppskrift til ca. Grove havrevafler med cultura. Trenger ikke male. Vafler altså, finnes det noe bedre? I dag har vi hatt en litt sunnere vri på vaflene, og det falt i smak hos både store og små. Jeg serverte de med. Enkle, sunnere vafler. Vi MATPAKKE vafler ! Hva er vel bedre enn å servere sunne og grove vafler ? Lag mange og frys, de tiner raskt. Dette er grove vafler, laget med rømme og mindre sukker, som du lett kan servere til lunsj eller legge i matpakken. Og de smaker nydelig!
Du trenger ikke være glutenallergiker for å kunne nyte vafler med. Nystekte vafler er alltid populært. Super til både frokost. I røren er det havrekli og havremel, som gir go litt nøttaktig smak.
Havremelet kan. Her finner du en oppskrift på litt sunnere vafler basert på havregryn. En røre gir vafler. Pisk eggene lett sammen med sukker og bland inn all.
Pensle vaffeljernet med litt flytende margarin etter. Fyll dem med litt grønt og næringsrike egg.
Vaflene går ned på høykant hos barna, og de legger ikke merke til at det er sunnere vafler de får servert, sier Anita Stokke Blomvik bak. Smaken ligger tett opp til de originale TORO Vaflene og passer like godt som kos til. Speltvafler" er svært gode og myke vafler som lages med speltmel i stedet for.
Bland havremel, hvetemel, bakepulver og sukker i en bolle. Rør i melken og sammenpiskede egg. Disse vaflene har. Bland i smeltet smør eller olje til slutt. La røren stå og svelle i 10. Begge snille og milde mot magen. Vaflene er laget med en blanding av havremel og spelt. Sødmen kommer fra banan og søtpotet og hvitt mel er byttet ut med havremel og finmalt sammalt hvetemel. Slik får du vafler som er bedre for. Banan og havregryn vaffel. Lag sunne og deilige banan og havregrynsvafler.
Lages vaffelrøren enkelt i blenderen. Vår mest populære vaffeloppskrift. God lørdagsmorgen! Klar for en skikkelig helgefrukost?
Eg anbefaler varme ferske, varme vafler med godt pålegg Desse kan fint nytes til lunsj. Aldri “vanlige”, men vafler som jeg kunne servere med (nesten) like god samvittighet som brødmat. Proteiner er det nok av i.
Kommentarer
Legg inn en kommentar